نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است

پسر نتانیاهو: کودتایی علیه پدرم در جریان است

پسر نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد که رئیس کنست و رئیس حزب «اسرائیل بیتنا» در حال طراحی کودتایی علیه پدرش هستند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۹ - ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 04
کد خبر: ۱۸۳۱۳

به گزارش راهبرد معاصر ، «یائیر نتانیاهو» پسر نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد که «یولی ادلشتین» رئیس کنست و از اعضای برجسته حزب لیکود اسرائیل به همراه «آویگدور لیبرمن» رهبر حزب اسرائیل بیتنا، در حال طراحی کودتا علیه پدرش هستند.

 

پسر نتانیاهو برای اثبات ادعای خود به مصاحبه لیبرمن با برنامه «Meet the Press» ‌شبکه 1 این رژیم اشاره کرد که در آن وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی گفته بود در صورتی که بنیامین نتانیاهو موافق تشکیل کابینه وحدت با حضور «بنی گانتز» نباشد، وی از حزب لیکود خواهد خواست تا نامزد دیگری را برای نخست وزیری معرفی کند.

 

لیبرمن افزود: «در این شرایط، ادلشتین قطعا نامزد قابل قبولی برای همه خواهد بود.»

یائیر نتانیاهو پیشتر نیز در توئیتر نوشته بود که لیبرمن به صورت اتفاقی از کودتایی که وی به همراه ادلشتین طراحی کرده بود، پرده برداشت.

 

البته وی بعدا این توئیت را پاک کرده گفت که کلمات وی بیانگر دیدگاه پدرش نیست.

ادلشتین نیز به مصاحبه لیبرمن پاسخ داد و گفت که نتانیاهو تنها نامزد حزب لیکود برای تصدی پست نخست وزیری بوده و واقعیت این است که مطرح کردن نام اعضای ارشد حزب لیکود به عنوان جایگزین نتانیاهو تنها تلاشی بی‌رحمانه برای مشروعیت‌زدایی از رهبر انتخاب شده لیکود است. (اما) کسی نمی‌تواند به اتحاد لیکود آسیبی برساند.

منبع : فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار